Bezoek een specialist in de regio
Roet- en geurvrij, geen rookkanaal
Duurzame haardoplossingen
2 jaar garantie op alle haarden
Bezoek een specialist in de regio
Roet- en geurvrij, geen rookkanaal
Duurzame haardoplossingen
2 jaar garantie op alle haarden
  • Bezoek een specialist in de regio
  • Roet- en geurvrij, geen rookkanaal
  • Duurzame haardoplossingen
  • 2 jaar garantie op alle haarden

Vrijstaande haarden

Onze vrijstaande haarden combineren onze intelligente branders met opvallende designs. Waar onze branders in op maat gemaakte meubels kunnen worden geplaatst, zijn onze stand-alone haarden plug-and-play-systemen die direct uit de doos klaar zijn voor gebruik. Met een breed scala aan opties bieden onze stand-alone opties state-of-the-art technologie in verschillende stijlen die in bijna elk interieur passen.

Unieke en opvallende looks gecombineerd met state of the art technologie

Onze lijn stand-alone haarden biedt een breed scala aan verschillende looks. En hoewel elke look uniek is, is de techniek en de vuurkwaliteit bij alle haarden gelijk. Gecontroleerd vuur door meegeleverde afstandsbediening, automatische brandstofpompen en ultramodern bio-ethanol ontstekingssysteem. De haarden hebben alles wat u maar kunt wensen.

Een automatisch tanksysteem dat gemakkelijk te gebruiken is

Net als onze Firetec-brander, Automatische brander en Chaletbrander, hebben onze stand-alone haarden ingebouwde systemen die u helpen om uw haard gemakkelijk bij te vullen. Door simpelweg de meegeleverde slang op de haard aan te sluiten, vult de interne bio-ethanoltank zich en is binnen enkele seconden klaar voor meer vuur.

  • Een van de veiligste haarden die je kunt kopen

    Onze unieke rookontstekingstechnologie zorgt voor een ongelooflijk veilige manier van verbranding. Door de bio-ethanol te verdampen en de dampen weg te voeren van de opslagtank, ontbranden alleen de dampen van de bio-ethanol. Dit zorgt niet alleen voor een veiligere manier van branden, maar verlengt ook de brandtijd van een volle tank aanzienlijk.

  • Luxe en authentieke haarden met ultramoderne bediening

    Vrijwel al onze standalone haarden zijn eenvoudig te bedienen met de meegeleverde afstandsbediening. De afstandsbediening biedt niet alleen de mogelijkheid om de vlam hoogte en vuurintensiteit te regelen, maar ook om de haard aan- en uit te zetten.

Voor interieur specialisten

Vraag een gratis dealeraccount aan en word exclusief Neverdark verdeler in uw regio.