Bezoek een specialist in de regio
Roet- en geurvrij, geen rookkanaal
Duurzame haardoplossingen
2 jaar garantie op alle haarden
Bezoek een specialist in de regio
Roet- en geurvrij, geen rookkanaal
Duurzame haardoplossingen
2 jaar garantie op alle haarden
  • Bezoek een specialist in de regio
  • Roet- en geurvrij, geen rookkanaal
  • Duurzame haardoplossingen
  • 2 jaar garantie op alle haarden

Verkooppunten

Wij maken gebruik van exclusieve en selectieve distributie. Is uw interesse gewekt om dealer te worden van onze merken? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Netwerk van deskundige retailers

Wij besteden veel zorg om ervoor te zorgen dat onze kachels en haarden worden ontworpen, getest en vervaardigd volgens de hoogst mogelijke kwaliteits- en veiligheidsnormen. Wij zijn net zo bezorgd om ervoor te zorgen dat ze correct worden verkocht en geïnstalleerd, zodat u jarenlang plezier heeft van uw aankoop.

Daarom zult u merken dat onze producten alleen verkrijgbaar zijn bij ervaren, onafhankelijke retailers die u graag een selectie van modellen ter plaatse in hun showrooms laten zien, vaak volledig operationeel. Deze onafhankelijke detailhandelaren zullen uw individuele wensen bespreken, zowel technisch (zoals de dimensionering van de warmteafgifte naar uw kamer en advies over uw rookkanaaltype) als ontwerp; en zorg ervoor dat u het meest geschikte product voor uw huis kiest. Ze kunnen u ook adviseren over of helpen bij het installatieproces en kunnen u helpen bij het bieden van after-salesondersteuning en onderhoud aan uw apparaat dat u in de toekomst nodig heeft.

Hoewel we onze retailers aanmoedigen om producten voor open haarden en hun verkooppunten via internet te promoten, zijn we van mening dat er geen gepaste mate van klantenservice en tevredenheid kan worden verkregen uit landelijke online verkoop en we raden u ten zeerste aan hiermee rekening te houden bij het uitvoeren van uw onderzoek en het maken van een aankoopbeslissing. Houd er verder rekening mee dat wij geen technische ondersteuning bieden (buiten onze wettelijke verantwoordelijkheden) voor producten die zijn gekocht via landelijke online verkoop, waar deze ondersteuning normaal gesproken zou worden aangeboden door een van onze gekwalificeerde, onafhankelijke retailers.

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij streven ernaar om binnen 24 uur te reageren.

    • LUXURY FIRES
    • Fluorietweg 21D
    • 1812RR Alkmaar