Bezoek een specialist in de regio
Roet- en geurvrij, geen rookkanaal
Duurzame haardoplossingen
2 jaar garantie op alle haarden
Bezoek een specialist in de regio
Roet- en geurvrij, geen rookkanaal
Duurzame haardoplossingen
2 jaar garantie op alle haarden
 • Bezoek een specialist in de regio
 • Roet- en geurvrij, geen rookkanaal
 • Duurzame haardoplossingen
 • 2 jaar garantie op alle haarden

Neverdark app

Onze haarden zijn veilig en bieden een van de best mogelijke vuurzichten. De ultieme "slimme" haard voor iedereen. Dit omvat intelligente bedieningselementen en om de vuurplaats zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken, heeft ons team de Neverdark-app ontwikkeld.

De kracht van vuur in de palm van je hand

De Neverdark app (beschikbaar voor iOS en Android) maakt het bedienen van je haard eenvoudiger dan ooit. Na het inschakelen maakt je haard automatisch verbinding met de app via Wifi en is binnen enkele seconden klaar voor gebruik. De app helpt je niet alleen om je haard eenvoudig aan of uit te zetten, maar biedt ook waardevolle inzichten in gebruiksgegevens.

Ten eerste zal de Neverdark-app je precies laten zien wat het brandstofniveau in de interne bio-ethanoltank is. Zo weet je wanneer het systeem moet worden bijgevuld en hoeveel brandtijd er nog over is. De app kan op beide oplossingen worden aangesloten, ongeacht of je de interne of externe tank gebruikt. De app geeft niet alleen informatie over het verbruik en het brandstofpeil, maar laat de haard ook eenvoudig afstellen op verschillende vlamhoogtes. Door de vlamintensiteit te regelen wordt zowel het vuurbeeld zelf als het brandstofverbruik gereguleerd.

 

 • Aansluiten van de haard

  Om de applicatie te laten communiceren met het fornuis, moet het fornuis eerst worden gevonden door de mobiele applicatie. Klik gewoon op het "+" teken om de netwerkconfiguratie te openen.

 • Toegang tot wifi-configuratie

  Om de smartphone te verbinden met de haard geeft de haard een Wifi signaal af wanneer deze 5 seconden ingedrukt wordt linksboven in het QLED scherm.

 • Neverdark Wifi-Verbinding

  De inloggegevens worden weergegeven op het scherm van de haard en de smartphone toont de wifi-instructies om verbinding te maken met wifi.

 • Maak verbinding met je eigen wifi

  Na het invoeren van de inloggegevens wordt de smartphone verbonden met het tijdelijke wifi-signaal van de haard. De verbinding duurt enkele seconden.

 • Haard locatie definiëren

  In de app kan een locatie gedefinieerd worden waardoor er eenvoudig onderscheid gemaakt kan worden tussen haarden in meerdere ruimtes, bijvoorbeeld de woonkamer en slaapkamer.

 • Haard in toegewezen locatie activeren

  Na het aanmaken van de locatie in de app kan de haard geactiveerd worden. Je kunt nu zien hoeveel bio-ethanol vloeistof er in de haard zit en wat de resterende brandtijd is.

 • Bepaal de locatie van de open haard

  Als er op de start-knop gedrukt is, begint de activatie van de haard. Er kan niet bijgevuld worden gedurende het activatieproces, en de opwarmtijd duurt enkele minuten. Gedurende dit proces wordt de bio-ethanol verdampt.

 • Geniet en reguleer de vlamhoogte

  In de app kan een locatie worden gedefinieerd, waardoor het mogelijk is om haarden in verschillende kamers te onderscheiden, b.v. in de woonkamer en slaapkamer, gefaciliteerd.

 • De vuurplaats activeren op de toegewezen locatie

  Nadat de locatie in de app is aangemaakt, kan de haard worden geactiveerd. Je kunt nu zien hoeveel bio-ethanol vloeistof er in het vuur zit en hoe lang het brandt.

 • De haard activeren

  Zodra de startknop wordt ingedrukt, begint de activering van het vuur. Het kan niet worden bijgevuld tijdens het activeringsproces en de opwarmtijd duurt enkele minuten. Hierbij wordt de bio-ethanol verdampt.

Voor interieurontwerpers

Vraag een gratis reselleraccount aan en word de exclusieve Neverdark reseller in uw regio.