• Zakelijke showroom in Culemborg
  • Roet- en rookvrij, geen rookkanaal
  • Duurzame haardoplossingen
  • Distributiecentrum in Alkmaar

Over ons

Luxury Fires is opgericht met de visie om innovatie en elegantie naar de haardenmarkt te brengen. Wij zijn gespecialiseerd in de distributie van elektrische en bio-ethanol haarden die geen afvoer nodig hebben, evenals haarden die bijdragen aan de reductie van CO2-uitstoot. Ons team bestaat uit ervaren professionals die gepassioneerd zijn over design, technologie en duurzaamheid.

Voor erkende haard- en interieurspecialisten

Er wordt zorgvuldig gekeken naar nieuwe dealers. Al onze merkgebonden partners zijn erkende specialistische in en rondom het interieur. Dit kunnen ontwerpers, architecten, ontwikkelaars, interieurbouwers en haardenspeciaalzaken zijn. Afvoerloze haarden hebben geen rookkanaal vereiste en onze maatwerk en configuratie mogelijkheden voor een snelle doorlooptijd, installatiegemak en kostenbesparing. Via de configurator kan de haard samengesteld worden in afmeting, afwerking en RAL-kleur. Hierdoor krijgt de ontwerper ontwerpvrijheid en zijn onze haardtechnieken meer onderdeel van het totaalinterieur.

Innovatie & duurzaamheid

Een waardevol verschil maak je door daadwerkelijke verandering te introduceren. Toen wij begonnen met de ontwikkeling van onze haarden stond de markt stil. Onveilige opties, geen innovatie en producten die achterliepen op de tijd waarin we leven waar duurzaamheid centraal staat. Samen met een specialistisch product team ontwikkelden wij onze lijn aan moderne en innovatieve haarden. Wij streven ernaar om onze klanten hoogwaardige, stijlvolle en duurzame verwarmingsoplossingen te bieden die een minimale impact hebben op het milieu.

Voor haard- en interieurspecialisten

Word een selectieve en erkende dealer