• Zakelijke showroom in Culemborg
  • Roet- en rookvrij, geen rookkanaal
  • Duurzame haardoplossingen
  • Distributiecentrum in Alkmaar

Over ons

Met ons ervaren team aan specialisten proberen wij de haardenmarkt elke dag opnieuw te vernieuwen. Met ons unieke aanbod en vooruitstrevende technologie is ons doel om kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak in haarden te bieden.

Een productielijn waar kwaliteit en veiligheid voorop staan

Wij staan dagelijks in contact met onze productielijn. Niet alleen zodat wij de kwaliteit van onze producten kunnen garanderen, maar ook omdat onze haarden op bestelling gemaakt worden voor residentiële en zakelijke oplossingen. Alle Neverdark haarden worden met de hand samengesteld en worden gecontroleerd aan de hoogst mogelijke kwaliteits- en veiligheidseisen om jou de best mogelijke ervaring te bieden.

Innovatie & duurzaamheid

Een waardevol verschil maak je door daadwerkelijke verandering te introduceren. Toen wij begonnen met de ontwikkeling van onze haarden stond de markt stil. Onveilige opties, geen innovatie en producten die achterliepen op de tijd waarin we leven waar duurzaamheid centraal staat. Samen met een specialistisch product team ontwikkelden wij onze lijn aan moderne en innovatieve haarden. Niet alleen om de best mogelijke haardervaring voor iedereen beschikbaar te maken, maar ook om te laten zien dat het anders kan. Een veilige haard voor jou en een duurzame haard voor het milieu.

Voor haard- interieur specialisten

Vraag een dealeraccount aan en word exclusief verdeler in uw regio.