MASTERS EXPO

LUXURY FIRES X STRAKK

De haard op de Masters Expo

U heeft de QR-code gescand! De haard die u voor u ziet is de Neverdark Chalet II. De Chalet II van Neverdark is de meest vooruitstrevende automatische bio-ethanol brander van dit moment. Niet eerder was het mogelijk om een keramische houtset met bijbehorende decoratie over de vuurlijn te plaatsen bij afvoerloze haardoplossingen. De Chalet II maakt dit mogelijk.

Met de unieke, krachtige AEVB-technologie wordt bio-ethanol vloeistof koud in een interne tank bewaard en gedeeltelijk naar een verdampingskamer getransporteerd. Vanuit de verdampingskamer worden de bio-ethanol dampen door de brede vuurlijn gedrukt en vervolgens ontstoken via in het midden van de vuurlijn. Doordat de bio-ethanol vloeistof niet in aanmerking komt met het vuur, zijn Neverdark haarden extreem veilig. Het combineert de warmte en vuurbeleving van een traditionele openhaard, maar zonder vereiste rookkanaal, geuren, roet of luchtvervuilende uitstoot zoals fijnstof.

Meer weten over de haard? Navigeer hiernaast naar de productpagina.

De lijntekening van de haard

Offerte aanvragen?

De samenwerking:
Luxury Fires x Strakk

Als meesters in keukens, interieur en woondesign, transformeert Strakk dromen in duurzame realiteit, waar vakmanschap en innovatie samenkomen. Ontdek de perfecte harmonie tussen luxe haarden en verfijnd interieur bij Strakk op de Masters Expo.

Strakk is ervan overtuigd dat ieder project begint met een goed idee. Vanuit dat idee kan er verder worden gewerkt om vervolgens een droomontwerp te creëren. Pas als de opdrachtgever helemaal tevreden is over het materiaalgebruik, de kleuren en ieder ander detail zal het interieur worden gerealiseerd.

Andere opgeleverde projecten

  • All
  • Projecten