Bezoek een specialist in de regio
Roet- en geurvrij, geen rookkanaal
Duurzame haardoplossingen
2 jaar garantie op alle haarden
Bezoek een specialist in de regio
Roet- en geurvrij, geen rookkanaal
Duurzame haardoplossingen
2 jaar garantie op alle haarden
  • Bezoek een specialist in de regio
  • Roet- en geurvrij, geen rookkanaal
  • Duurzame haardoplossingen
  • 2 jaar garantie op alle haarden

LOTTE FAASSEN x STUDIO DE BLIECK

MASTERS EXPO

De haard op de Masters Expo

De haard die u voor u ziet is een custom made Neverdark Firetec 1000. De Firetec van Neverdark is de meest veilige automatische bio-ethanol brander die momenteel verkrijgbaar is, waar u geen rookkanaal voor nodig heeft! Het combineert de stijlvolle schoonheid van een moderne open haard met de frisse benadering van innovatie. Het getal 1000 staat voor de breedte van de haard. Deze is 1000 mm en is verkrijgbaar in diverse andere maten.

De Firetec serie is de meest intelligente automatische bio-ethanol haard. De Firetec wordt bedient met een mobiele applicatie. Het navulproces wordt gedaan met een externe pomp welke gekoppeld wordt aan de haard. De weggewerkte klep gaat open door met uw hand eroverheen te gaan, waarbij er een opening verschijnt waar u de pomp aan kunt koppelen. De Firetec is voorzien van een LCD scherm welke de nodige informatie weergeeft.

Meer weten over de haard? Navigeer hieronder naar de productpagina.

Lijntekening van het haardmeubel

Offerte aanvragen?

De samenwerking: Lotte Faassen x Studio de Blieck

Binnen Studio de Blieck realiseert Lotte onder de naam 'Lotte Faassen X Studio de Blieck' als zelfstandig interieur ontwerpster haar eigen projecten samen met het team. Haar stijl kan worden omschreven als warm minimalistisch. Door de ervaring en kennis van Studio de Blieck te combineren met de gedurfde en uitgesproken stijl van Lotte Faassen, creëren we met elkaar meer dan alleen interieur projecten.

Bij Lotte Faassen x Studio de Blieck brengen we onze expertise samen om een verbluffend haardmeubel tentoon te stellen dat het middelpunt vormt van elegantie en comfort. Met Luxury Fires als pionier op het gebied van bio-ethanolhaarden, hebben we een meubelstuk gemaakt dat niet alleen warmte en sfeer brengt, maar ook een statement van stijl is.

Andere opgeleverde projecten

  • All
  • Appartementen
  • Beurzen
  • Woningen