Bezoek een specialist in de regio
Roet- en geurvrij, geen rookkanaal
Duurzame haardoplossingen
2 jaar garantie op alle haarden
Bezoek een specialist in de regio
Roet- en geurvrij, geen rookkanaal
Duurzame haardoplossingen
2 jaar garantie op alle haarden
  • Bezoek een specialist in de regio
  • Roet- en geurvrij, geen rookkanaal
  • Duurzame haardoplossingen
  • 2 jaar garantie op alle haarden

Infire

"The magic of fire, wherever you want". Infire haarden staan bekend om haar afvoerloze oplossingen. Zij creëeren hoogwaardige bio-ethanol haarden welke overal te plaatsen zijn en geen afvoer benodigd hebben. Het gamma van Infire is groot en speelt in op veel projectmatige behoeften.

Duurzame bio haarden

Infire haarden zijn gemaakt voor biologische vloeibare brandstof. Geniet van een echt vuur in appartementen, restaurants, hotels en alle andere interieurs, want deze oplossing vereist geen schoorsteen of speciale ventilatiesystemen. Infire is gespecialiseerd in ontwerp en productie van moderne haarden voorzien van vloeibare brandstof. Door de toepassing van speciaal versterkt ketelstaal is het mogelijk om de vorm te krijgen met slechts één staallaag. De structuren van de open haarden, in sommige modellen, maken het mogelijk om vuur van zelfs drie kanten te bewonderen. De haarden van Infire zijn gepoedercoat met behulp van de beste kwaliteit verf welke een hoge weerstand heeft tegen hoge temperaturen. Met de Infire haarden kunt u veel kanten op.

Verplaatsbare oplossingen

De vrijstaande bio-ethanol haarden zijn pronkstukken voor elke ruimte. Deze zijn overal te plaatsen. Geniet binnen een handomdraai van een prachtige vlammenspel met écht vuur. Van kant-en-klare moderene en klassieke vrijstaande modellen, tot complete schouw, van compacte haarden tot robuuste pronkstukken, voor elk wat wils.

Een compleet gamma

Met Infire heeft u toegang tot een compleet gamma van duurzame bio-ethanol haarden. Met de Inside serie spelen wij in op de verschillende inbouw vragen. Denk aan inbouwhaarden met verschillende vuuraanzichten zoals front, hoek, driezijdig, doorkijk en roomdivider modellen. Met de vrijstaande haarden en de wandhaarden kunt u door middel van gemakkelijke tot geen installatie snel genieten van een duurzame vuur in uw ruimte. Met de unieke plafondhaarden maakt u een statement in uw interieur setting waar men niet omheen kan.

Gemakkelijk bijvullen

Onze manuele bio-ethanol branders bestaan uit een metalen container met keramisch wol om de vloeistof te absorberen en de vlammen te dempen. Deze branders moeten handmatig gevuld en ontstoken worden met bio-ethanol, maar ook handmatig gesloten worden om het zuurstof te onttrekken en de vlammen te doven. Vul het reservoir met bio-ethanol vloeistof en verspreid het gelijkmatig in de gleuf. Steek de haard aan met een lange aansteker en geniet van natuurlijke vlammen.

Vanuit elk aanzicht

De inbouwhaarden van Infire zijn verkrijgbaar in alle aanzichten. Zo heeft u voor elke inbouwsituatie een mogelijke oplossing. Denk bijvoorbeeld aan fronthaarden welke ideaal zijn voor bijvoorbeeld onder een televisie, een hoekhaard of driezijdige haard om in te bouwen in een koof, een roomdivider als perfecte haard om een ruimte te verdelen maar ook samen te brengen en een doorkijk haard als ideale pronkstuk binnen een grote ruimte waarbij u van twee kanten van het vuur kunt genieten.

Voor interieur specialisten

Vraag een dealeraccount aan en wordt exclusief verdeler in uw regio.