Bezoek een specialist in de regio
Roet- en geurvrij, geen rookkanaal
Duurzame haardoplossingen
2 jaar garantie op alle haarden
Bezoek een specialist in de regio
Roet- en geurvrij, geen rookkanaal
Duurzame haardoplossingen
2 jaar garantie op alle haarden
 • Bezoek een specialist in de regio
 • Roet- en geurvrij, geen rookkanaal
 • Duurzame haardoplossingen
 • 2 jaar garantie op alle haarden

Infinix Fires

Luxury Fires presenteert Infinix Fires, met unieke ultra HD-projecttechnologie. Zonder twijfel de meest realistische elektrische haard op dit moment. De échte houtstammen van PureFlames Real Logs, de houtsnippers, stenen en kool kan naar wens neergelegd worden en zorgt voor een delux vuurbed. Het vlameffect kan via duizenden kleuropties en 5 helderheidsopties aangepast worden aan de gewenste sfeerstemming via de mobiele applicatie!

Multifunctioneel inbouwen

De Widescreen Panoramische HD haard meerdere installatievarianten, waardoor deze eenvoudig kan worden aangepast aan een enkelzijdige haard (vooraanzicht), een 2-zijdige haard (vooraanzicht en één zijaanzicht als linkerhoek of rechterhoek) of een 3-zijdige haard (vooraanzicht en twee zijaanzichten). De haarden worden standaard geleverd met 2 stalen zijpanelen welke af te schroeven zijn om zo het vuurzicht aan te passen. Verkrijgbaar in zes verschillende maten, 750 mm, 1000 mm, 1300 mm , 1500 mm, 1800 mm en 2000 mm. Deze formaten geven u de flexibiliteit om de meest geschikte haard te kiezen die past binnen uw situatie.

Pureflames Real Logs

Elke deluxe real log is uniek. Elke stam is met de hand gemaakt van echte houtstammen, hierdoor kunnen wij een ongeëvenaard realistisch brandstofbed creëren. De stammen zijn op de meest natuurgetrouwe manier op een vuurbed van schors, twijgen en boomstamresten neergelegd om zo een authentieke haard uit te stralen. Om de houtstammen een authentieke uitstraling te geven wordt elke stam met de hand geschroeid en verkoold. Zo wordt er een authentieke uitstraling meegegeven met de haard waardoor de haard bijna niet meer van een echte haard te onderscheiden is.

Landscape en Panoramic

 • 2kW warmteafgifte
 • Multi inzetbaar: maak de keuze uit een fronthaard, hoekhaard of driezijdige haard
 • Unieke ultra HD-vlamprojectietechnologie
 • Kristallen sintels en realistische houtstammen
 • 5 instellingen voor vlamhelderheid en adaptieve bediening
 • Inclusief muurbevestigingen
 • Te bedienen met smartphone / app
 • Smart Home System koppeling: Alexa en Google Home

Gebruiksvriendelijke App

Met één druk op de knop verandert u de stemming in uw ruimte met uw haard. Denk aan verschillende kleur settings, heerlijke bijverwarming middels de ingebouwde verwarmingsfunctie (tot 2.000 W) of de helderheidsaanpassingen om de scherpte van het vlambeeld aan te passen. Wilt u de haard koppelen aan uw smart home systeem? Geen probleem. De haarden zijn smart home ready, waardoor het direct geïntegreerd kan worden in uw slimme huis.

Landscape en Panoramic

“Een complete serie voor elke inbouw situatie”

De Landscape serie is een ondiepe haard inclusief dezelfde 3D Flame Technology als de Panoramic, verkrijgbaar in de maatvoeringen 900mm, 1100mm, 1300mm, 1500mm en 1900mm. De Panoramic Serie is verkrijgbaar in de maatvoeringen 750mm, 1000mm, 1300mm, 1500mm, 1800mm én 2000mm. Een complete gamma, welke inspeelt op verschillende trends. Bouw de haard in een cinewall, tv kast of tv dressoir.

Voor interieurspecialisten en haardenspeciaalzaken

Vraag een dealeraccount aan en wordt exclusief verdeler in uw regio.