Maak kennis met moderne haarden

Distributeur van duurzame haardoplossingen

Samen voor CO2-reductie

Bij bijna alles wat u doet komt het broeikasgas CO2 vrij. Uw keuzes voor een energiezuinig huis, bewust eten en duurzaam vervoer maken veel verschil. Dat is belangrijk, want broeikasgassen zorgen voor klimaatverandering. Genoeg redenen waarom Nederland in 2050 de CO2-uitstoot fors wil verminderen. De energietransitie is dan ook in volle gang. Onze haarden hebben een duurzame vuurbron, onderverdeeld in energiezuinige LED en waterstof technieken of bio-ethanol vloeistof. Bio-ethanol vloeistof is gemaakt van gewassen, zoals graan (tarwe, gerst en rogge), suikerbieten, maïs, aardappelen, suikerriet en groenteresten. Bio-ethanol staat bekend om lagere CO2-emissies en vereist geen rookgasafvoer als rook- en roetvrije vuurbron.

Een pronkstuk in elke woning

 • Advanced Fires

  Gepersonaliseerde vlammenspellen bediend door een mobiele applicatie en voorzien van echte houtstammen. Elke Pureflames Real Logs set is uniek en met ambacht geprepareerd.

 • Vaperior

  Nog nooit was vuur als illusie zo realistisch en driedimensionaal. Duurzame LED-verlichting in combinatie met waterstof is kindvriendelijk geeft beleving aan elke ruimte. De Pureflames Real Logs als échte houtset maakt de haard uniek en compleet.

 • Superior Bio

  Over elk detail is nagedacht. Van zwart gepoedercoate branders, tot aan zwart glazen achterwanden voor meer diepte-effect van de vlammen. Luxe keramische houtsets met paintbrush als finishing touch.

 • Infire

  Haarden van inbouw tot vrijstaand en hangend. Eindeloze inbouwflexibiliteit met deze manuele bio-ethanol haarden. Duurzaam, hoogwaardige kwaliteit en maatwerk opties.

 • Neverdark

  Automatische bio-ethanol haarden anno nu en daarmee dé gashaard vervangers. Ongeëvenaarde vlamtechniek voor alle interieurconcepten. Beleef de luxe van vuur als nooit tevoren.

 • Ecosmart Fires

  Hoogwaardige bio-ethanol haarden voor binnen- en buitengebruik. Duurzame materialen en veel situatie mogelijkheden.

Voor haard- en interieurspecialisten

Vraag een dealeraccount aan en word exclusief verdeler in uw regio.