Bezoek een specialist in de regio
Roet- en geurvrij, geen rookkanaal
Duurzame haardoplossingen
2 jaar garantie op alle haarden
Bezoek een specialist in de regio
Roet- en geurvrij, geen rookkanaal
Duurzame haardoplossingen
2 jaar garantie op alle haarden
 • Bezoek een specialist in de regio
 • Roet- en geurvrij, geen rookkanaal
 • Duurzame haardoplossingen
 • 2 jaar garantie op alle haarden

Firetec brander

Moderne automatische bio-ethanol branders met slimme oplossingen. Luxe, gemak en sfeer in elke omgeving is gegarandeerd. In combinatie met de hoogwaardige zwart glazen topplaat en geavanceerde bediening van het toestel kunnen uiterst luxueuze eyecatchers worden gerealiseerd, in de tijd van nu.

Intelligente haardoplossing

Met de AEVB-technologie (Automatic Ethanol Vapour Burning) wordt bio-ethanol vloeistof verdampt. Het grootste deel van de bio-ethanol vloeistof blijft koud in een aparte tank, waardoor de bio-ethanol vloeistof niet brandt - uitsluitend de dampen van bio-ethanol vloeistof. Dit zorgt voor een strak en stabiel vlammenspel. In tegenstelling tot manuele branders zorgt dit voor een uiterst veilige verbranding en elimineert het locksysteem en de bijgeleverde bijvulpomp de kans op morsen volledig. De combinatie van het reguleren van het vlammenspel tot vijf vlamhoogtes voor warmteafgifte en het verlagen van bio-ethanol verbruik, maakt de Firetec brander uitstekend voor alle interieursituaties.

 • Hittebestendige installatie

  Voor kastenwanden, roomdividers, hoekopstellingen of andere interieurconcepten kunnen de Firetec branders met kant-en-klare thermoboxen worden geleverd.

 • Elk vuurzicht mogelijk

  Thermoboxen zijn verkrijgbaar in vooraanzicht, zij-aanzichten (links of rechts), driezijdig, doorkijk (tunnel) of als roomdivider. Met afmetingen tot 270 cm geschikt voor elk meubelconcept.

Veiligheid en controle

Op het LCD scherm wordt getoond wanneer het toestel actief is, wat de (resterende) hoeveelheid bio-ethanol vloeistof is en op welke vlamhoogte de brander staat. De bedieningsklep op het toestel wordt no-touch geopend door een sensor linksboven op de zwart glazen topplaat. Deze kan uitsluitend geopend worden voor het bijvullen van bio-ethanol vloeistof wanneer het toestel niet is geactiveerd.

 • Smart Home Connection

  Firetec branders zijn verkrijgbaar met Smart Home modules voor universele domotica-producten. Zo kan de haard bediend worden middels spraakbediening. Ook kan het systeem actief informeren over statussen van het apparaat.

 • Vuur in een handomdraai

  Middels de meegeleverde afstandsbediening van Neverdark worden Firetec branders bediend. Geniet binnen enkele minuten van de warmte en sfeer van vuur en reguleer vanuit de palm van je hand.

 • Slimme bijvulsystemen

  De geïntegreerde pomp zuigt bio-ethanol vloeistof binnen enkele seconden in de interne tank door de bijgeleverde vulslang. Na het vullen worden vloeistof restanten automatisch uit de slang gezogen, zodat morsen geëlimineerd wordt. Firetec branders kunnen ook uitgerust worden met extern een bijvulsysteem.

 • Verleng de branduren

  De standaard tankinhoud varieert per breedte-maat van Firetec branders. Deze inhoud kan een maximaal aantal branduren bieden. Om branduren te verlengen, bijvoorbeeld voor horeca-toepassingen, kunnen de interne tanks worden vergroot.

Voor interieur specialisten

Vraag een gratis dealeraccount aan en wordyt exclusief verdeler in uw regio.