Bezoek een specialist in de regio
Roet- en geurvrij, geen rookkanaal
Duurzame haardoplossingen
2 jaar garantie op alle haarden
Bezoek een specialist in de regio
Roet- en geurvrij, geen rookkanaal
Duurzame haardoplossingen
2 jaar garantie op alle haarden
  • Bezoek een specialist in de regio
  • Roet- en geurvrij, geen rookkanaal
  • Duurzame haardoplossingen
  • 2 jaar garantie op alle haarden

Ecosmart Fires

Duurzame bio-ethanol haarden voor élke ruimte. Maak kennis met Ecosmart Fires. Enkel de meest duurzame materialen worden gekozen voor deze high-end haarden. Van vuurtafels tot vrijstaande haarden, van salontafels tot inbouwhaarden, over alles is nagedacht.

Een oplossing voor elke situatie

Omdat bio-ethanol een schone verbranding is, hebben de Ecosmart Fires modellen geen schoorsteen, rookkanaal of nutsaansluiting nodig, wat het ultieme in ontwerpeenvoud en flexibiliteit biedt. Of u nu een op maat gemaakte open haard creëert, een bestaande open haard renoveert of op zoek bent naar een kant-en-klare oplossing, wij hebben een ethanolhaard die aan uw behoeften voldoet.

Fluid™ Betontechnologie

De gepatenteerde Fluid™ technologie biedt een gestroomlijnd, maar verfijnd systeem dat uitzonderlijk robuuste, handgemaakte producten levert. EcoSmart Fire staat synoniem voor kwaliteit en duurzaamheid en deze kwaliteiten kunnen nu worden toegepast op de uitgebreide betoncollectie. Ongelooflijk sterke, maar relatief lichte betonproducten door middel van de revolutionaire Fluid™ Concrete technologie, die acht keer de treksterkte heeft in vergelijking met normaal beton. Deze gepatenteerde technologie heeft een vlek- en slagvaste beschermlaag die het beton beschermt tegen weersinvloeden, zelfs onder extreme omstandigheden en langdurige blootstelling aan UV-straling! Desalniettemin raden wij altijd aan om een beschermhoes bij te bestellen voor de duurzaamheid van je bio-ethanol vuurtafel.

De Designer collectie

De Designer collectie van Ecosmart Fires zijn pronkstukken voor elke ruimte. De vrijstaande design haarden welke branden op duurzame ethanol zijn makkelijk verplaatsbaar en afgewerkt met de meest duurzame materialen, denk aan marmer, eikenhout, teakhout en nog veel meer. De Designer collectie zijn haarden welke voor zowel binnen als buiten te gebruiken zijn.

Duurzame materialen

De buitenhaarden van Ecosmart Fires zijn gemaakt van de meest duurzame materialen. Niet alleen de gepatenteerde Fluid™ Betontechnologie, maar ook duurzaam teakhout welke een luxe uitstraling heeft. De buitenhaarden zijn verkrijgbaar in 4 verschillende uitvoeringen, namelijk "Bone" (beige-tint), "Natural" (grijs-tint), "Graphite" (zwart-tint) en "Teak" (echt hout). Roestvrij stalen branders gemaakt van de beste kwaliteit (staal gradatie 304).

Compleet geleverd

Al onze Ecosmart Fires haarden worden compleet geleverd zodat er verder geen zorgen zijn. Standaard worden de haarden geleverd met een luxe lange aansteker, sluitingspen voor de bio-ethanol brander, een jerrycan van 5 liter welke gebruikt kan worden om de haarden makkelijk bij te vullen, een bio-ethanol flesadapter én luxe zwarte glazen houtskool om de haard helemaal af te maken.

Voor interieur specialisten

Vraag een dealeraccount aan en wordt exclusief verdeler in uw regio.