Celsi

Het assortiment van Celsi voegt een variëteit aan producten toe binnen ons assortiment van vrijstaande elektrische haarden en inbouwhaarden. Door de verschillende mogelijkheden en het gemak van plaatsen, is er een Celsi haard mogelijk in vrijwel elke woning.

Vrijstaande mogelijkheden

Het assortiment aan vrijstaande haarden biedt een compleet gamma voor onze klanten. De verschillende modellen werken middels plug-en-play methode en kunnen in elke woning of situatie toegepast worden. Voorzien van de nieuwste vlamtechnieken, uitgerust met een hand bewerkte keramische logset of optionele verbrande echte houtset zijn deze haarden tegenwoordig niet meer van een echte haard te onderscheiden. Geniet van vlammen met een druk op de knop en laat de haard duurzaam bijverwarmen door de ingebouwde warmte optie.

Unieke inbouwsituaties

Heeft u een echte open haard of schouw waarin u een duurzame oplossing wilt hebben? Of heeft u zonnepanelen waarmee u uw eigen elektriciteit opwekt en hiervan gebruik wilt maken door elektrisch bij te verwarmen? Onze unieke inzet- en inbouwhaarden hebben de afmetingen welke het meest voorkomen binnen een open haard, waarbij u de mogelijkheid heeft om uw haard om te bouwen naar een duurzame oplossing. Voorzien van realistische vlammen, app bediening én realistische houtsets maakt dit een waardige vervangende oplossing.

Gebruiksvriendelijke Celsi App

Met één druk op de knop verandert u de stemming in uw ruimte met uw haard. Denk aan verschillende kleur settings, heerlijke bijverwarming middels de ingebouwde verwarmingsfunctie of de helderheidsaanpassingen om de scherpte van het vlambeeld aan te passen. Wilt u de haard koppelen aan uw smart home systeem? Geen probleem. De haarden zijn smart home ready, waardoor het direct geïntegreerd kan worden in uw slimme huis.

Voor haard- en interieurspecialisten

Vraag een dealeraccount aan en word exclusief verdeler in uw regio.