• Zakelijke showroom in Culemborg
  • Roet- en rookvrij, geen rookkanaal
  • Duurzame haardoplossingen
  • Distributiecentrum in Alkmaar

Project Masters Expo Lotte Faassen x Studio de Blieck

De Neverdark Firetec automatische bio-ethanol haard versmelt naadloos met marmeren meubels, waardoor een perfecte harmonie van verfijning en innovatie ontstaat. Van chic minimalisme tot luxueus comfort, de interieurs van Lotte Faassen x Studio de Blieck gaan verder dan esthethiek. Kijk mee voor een exclusieve blik op het ontwerp van Lotte Faassen x Studio de Blieck. Zij creëerde deze award-winnende stand op de Masters Expo 2023.

De samenwerking

Binnen Studio de Blieck realiseert Lotte onder de naam ‘Lotte Faassen X Studio de Blieck’ als zelfstandig interieur ontwerpster haar eigen projecten samen met het team. Haar stijl kan worden omschreven als warm minimalistisch. Door de ervaring en kennis van Studio de Blieck te combineren met de gedurfde en uitgesproken stijl van Lotte Faassen, creëren we met elkaar meer dan alleen interieur projecten.

Bij Lotte Faassen x Studio de Blieck brengen we onze expertise samen om een verbluffend haardmeubel tentoon te stellen dat het middelpunt vormt van elegantie en comfort. Met Luxury Fires als pionier op het gebied van bio-ethanolhaarden, hebben we een meubelstuk gemaakt dat niet alleen warmte en sfeer brengt, maar ook een statement van stijl is.

De realisatie

In combinatie met Solid Nature en Van den Berg Interieurbouw is er een exclusief en uniek concept gerealiseerd. Met oog op detail komt de vuurlijn uit het natuursteen voor een naadloze wegwerking. Dit in combinatie met automatisch bio-ethanol is nog niet eerder vertoond! Met als kers op de taart een prijs voor meest creatieve stand van 2023!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

U kunt dit concept exclusief bij ons verkrijgen in samenwerking met onze partner. Neem voor meer informatie contact met ons op via contact@luxuryfires.com.