Bezoek een specialist in de regio
Roet- en geurvrij, geen rookkanaal
Duurzame haardoplossingen
2 jaar garantie op alle haarden
Bezoek een specialist in de regio
Roet- en geurvrij, geen rookkanaal
Duurzame haardoplossingen
2 jaar garantie op alle haarden
  • Bezoek een specialist in de regio
  • Roet- en geurvrij, geen rookkanaal
  • Duurzame haardoplossingen
  • 2 jaar garantie op alle haarden

Project Masters Expo Lotte Faassen

De Neverdark Firetec bio-ethanol haard versmelt naadloos met marmeren meubels, waardoor een perfecte harmonie van verfijning en innovatie ontstaat. Van chic minimalisme tot luxueus comfort, de interieurs van Lotte Faassen gaan verder dan esthethiek. Kijk mee voor een exclusieve blik op het ontwerp van Lotte Faassen. Zij creëerde deze stand op de Masters Expo 2023.

De samenwerking: Lotte Faassen X Luxury Fires

Binnen Studio de Blieck realiseert Lotte onder de naam ‘Lotte Faassen X Studio de Blieck’ als zelfstandig interieur ontwerpster haar eigen projecten samen met het team. Haar stijl kan worden omschreven als warm minimalistisch. Door de ervaring en kennis van Studio de Blieck te combineren met de gedurfde en uitgesproken stijl van Lotte Faassen, creëren we met elkaar meer dan alleen interieur projecten.

Bij Lotte Faassen x Studio de Blieck brengen we onze expertise samen om een verbluffend haardmeubel tentoon te stellen dat het middelpunt vormt van elegantie en comfort. Met Luxury Fires als pionier op het gebied van bio-ethanolhaarden, hebben we een meubelstuk gemaakt dat niet alleen warmte en sfeer brengt, maar ook een statement van stijl is.

Lijntekening