Bezoek een specialist in de regio
Roet- en geurvrij, geen rookkanaal
Duurzame haardoplossingen
2 jaar garantie op alle haarden
Bezoek een specialist in de regio
Roet- en geurvrij, geen rookkanaal
Duurzame haardoplossingen
2 jaar garantie op alle haarden
  • Bezoek een specialist in de regio
  • Roet- en geurvrij, geen rookkanaal
  • Duurzame haardoplossingen
  • 2 jaar garantie op alle haarden

Project Rossinilaan - Hilversum

In deze villa in Hilversum is de Firetec brander als doorkijkhaard ingebouwd. De haard heeft op deze manier een dubbelzijdig vuurzicht, wat sfeer geeft tussen twee ruimtes. De afmeting 180cm is hier gebruikt.

Metropolitan luxury met warme accenten in Hilversum

Duurzame materialen welke warmte en rust uitstralen waarbij de vormen van het huis volledig is afgestemd op het interieur. Het gebruik van verschillende materialen waaronder marmer, walnoot eikenhout en luxe stoffen zorgen voor een state-of-the-art uitstraling. Door de warme kleurtinten welke gebruikt zijn komt het karakter van het huis perfect tot zijn recht. Een doorkijkhaard met onze Firetec brander zorgt voor de laatste touch aan het interieur. Naadloze installatie, moderne technologie in harmonie met het interieur. De doorkijk zorgt voor een balans in sfeer tussen beide leefruimtes.

De Firetec van Neverdark is de meest veilige automatische bio-ethanol brander welke momenteel verkrijgbaar is. Het combineert de stijlvolle schoonheid van een traditionele open haard met de frisse benadering van moderne innovatie.