Bezoek een specialist in de regio
Roet- en geurvrij, geen rookkanaal
Duurzame haardoplossingen
2 jaar garantie op alle haarden
Bezoek een specialist in de regio
Roet- en geurvrij, geen rookkanaal
Duurzame haardoplossingen
2 jaar garantie op alle haarden
  • Bezoek een specialist in de regio
  • Roet- en geurvrij, geen rookkanaal
  • Duurzame haardoplossingen
  • 2 jaar garantie op alle haarden

Project Gustav Mahlerlaan - Amsterdam

Hotel chic, ruimtelijk en modern. Dat waren de wensen voor dit project. En zo geschiedde: de Automatic 1500 met Thermobox Doorkijk 1600 is de ultieme verbinder van twee ruimtes. Met de AEVB-technologie van Neverdark wordt bio-ethanol vloeistof verdampt. Dit zorgt ervoor dat de bio-ethanol vloeistof koud in een tank blijft en de brander uiterst veilig brandt. Ook voor vochtigere situaties.

Twee ruimtes met klasse verbonden in Amsterdam-Zuid

Aan één zijde de kant van de badkamer met Cleaf S185 Quercia decoratief houtlook plaatmateriaal. Decoratief (niet-hittebestendig) plaatmateriaal is mogelijk omdat Thermoboxen van Neverdark standaard met keramisch vezel wordt geleverd, en geen rookkanaal nodig hebben. Dit is tot 1200 graden hittebestendig en hierdoor kan er direct decoratief afgewerkt worden (vraag altijd naar advies voorafgaand aan een project).

De andere zijde is voorzien van een TV met haard combinatie met betonciré stucwerk in bruintint. Ideaal om te genieten vanuit een home-cinema experience vanuit bed, met de luxe en warmte van een haard!