Biopasja

De eerste om te bouwen afvoerloze haard op de markt! Kies voor een bio-ethanol variant tijdens de koude dagen en een waterdamp haard tijdens de warme dagen. Multi inzetbaar, verkrijgbaar in meerdere maatvoeringen. Kies uw ideale vuuraanzicht voor uw inbouw situatie. Duurzame oplossingen, geschikt voor elke situatie.

De haard voor élk seizoen 

Ons systeem is multi inzetbaar. Dat betekent dat de inbouwhaard ten alle tijden aangepast kan worden naar een andere (alternatieve) vuurbron. Geniet in de lente en zomerdagen van een realistisch vlammenspel door middel van de waterdamp cassette en ervaar echte warmte van echte vlammen in de herfst en winter van de duurzame bio-ethanol brander. Beide opties zijn elk moment verwisselbaar, uit te breiden met verschillende opties om zo uw haard naar eigen wensen te maken. Denk hierbij aan opzetglas voor extra veiligheid en esthetisch karakter, een zwarte glazen achterwand om extra diepte te creëren met het vlammenspel of een realistische keramische houstet voor de bio-ethanol haard óf de Pureflames Real Logs (echte verbrande houtstammen) voor de waterdamp variant.

Optie Bio-ethanol

De Superior Bio brandt op bio-ethanol vloeistof en geeft door echt vuur, echte warmte. De natuurlijke vlammen zorgen voor een prachtige vuurspel welke in combinatie met de keramische houtblokken, niet van echte open haard vuur te onderscheiden is. Door de glazen achterwand worden de vlammen gedupliceerd wat zorgt voor een extra dimensie. De volledig zwarte uitvoering speelt in op de trends van nu. Door middel van de vul gat in de bio-ethanol brander kunt u op een gemakkelijke en veilige manier de brander vullen tot gewenst niveau. Nu ook te configureren naar een waterdamp variant zonder verwarmingselement, ideaal voor de warme dagen!

Optie Waterdamp

Ooit water zien branden? Genieten van een realistisch vlammenspel maar geheel kind- en huisdiervriendelijk? Vlammen welke gecreëerd worden door het verdampen van water. Kies voor de Pureflames Real Logs om de haard om te toveren naar de looks van een echte open haard. De Pureflames Real Logs zijn echte verbrande houtstammen welke speciaal gemaakt zijn voor ons systeem. Met de glazen zwarte achterwand wordt het vlammenspel extra geaccentueerd en gedupliceerd waardoor u de meest prachtige vuurbeeld ervaart. Nu ook te configureren naar een bio-ethanol variant met echte vlammen en warmte, ideaal voor de koude dagen!

Kies jouw vuuraanzicht

De inbouwunits zijn verkrijgbaar in verschillende aanzichten om te voldoen aan de verschillende inbouw wensen. Denk hierbij aan enkelzijdig vuurzicht, tweezijdig vuurzicht (linkerhoek en rechterhoek), driezijdig vuurzicht, een doorkijk variant en een roomdivider oplossing welke een ruimte perfect kan scheiden, maar toch bij elkaar kan brengen. Door de bevestigingskaders rondom de inbouwunit is het mogelijk om de inbouwunit "naadloos" (zonder randen) weg te werken. De kaders zijn voorzien van gaten waardoor decoratief plaatmateriaal eenvoudig kan worden vastgezet aan de inbouwunit. Upgrade je haard door een waterdamp of bio-ethanol brander bij de haard te bestellen om een haard voor elk seizoen te creëren!

Voor elke situatie mogelijk

De Superior serie is verkrijgbaar in de maatvoeringen 900mm en 1300mm. Bij een haardmeubelcombinatie met dressoir en koof is de haard breedte van 900mm een ideale maat. Voor grotere meubels – zoals bij bijvoorbeeld een cinewall (tv kast met haard) – is de 1300mm variant een gunstige maatvoering. Doorgaans is de meest gekozen TV-inchmaat namelijk 55 inch. Hierdoor kan de TV opening een gelijke breedte hebben ten opzichte van de haard. Beide dus ideale maten voor het mooiste resultaat in combinatie met populaire haardmeubelconcepten. Upgrade uw haard nu door een waterdamp of bio-ethanol brander bij de haard te bestellen om een configuratie voor elk seizoen te creëren!

 

Voor haard- en interieurspecialisten

Vraag een dealeraccount aan en word exclusief verdeler in uw regio.