Het beste van twee seizoenen in één haard

Een gezellig haardvuur in huis is altijd welkom, of het nu midden in de winter is, en u verlangt naar warmte en een knusse sfeer, of midden in de zomer, wanneer u liever een sfeervol vuur wilt zonder de hitte. De Biopasja Superior en Vaperior zijn twee innovatieve haardoplossingen die aan al deze behoeften kunnen voldoen, ongeacht het seizoen. Deze haarden combineren stijlvol design met gebruiksgemak en veelzijdigheid, en ze zijn een waardevolle toevoeging aan elk huis.

Biopasja Superior: Bio-Ethanol Haard voor Warmte en Sfeer

De Biopasja Superior is een bio-ethanol haard die zowel warmte als sfeer in huis brengt. De natuurlijke vlammen zorgen voor een prachtige vuurspel welke in combinatie met de keramische houtblokken, niet van echte open haard vuur te onderscheiden is. Door de glazen achterwand worden de vlammen gedupliceerd wat zorgt voor een extra dimensie.

Een van de meest opvallende kenmerken van de Biopasja Superior is de thermobox waarin deze wordt geleverd. Deze thermobox is handig in te bouwen in het interieur en biedt een strakke, moderne uitstraling. De inbouwunits zijn verkrijgbaar in verschillende aanzichten om te voldoen aan de verschillende inbouw wensen. Denk hierbij aan enkelzijdig vuurzicht, tweezijdig vuurzicht (linkerhoek en rechterhoek), driezijdig vuurzicht, een doorkijk variant en een roomdivider oplossing.

Vaperior: Waterdamphaard voor Verfrissende Zomeravonden

Ooit water zien branden? De Vaperior is de perfecte oplossing voor die warme zomeravonden waarop u verlangt naar de sfeer van een haard, maar niet de extra warmte. In plaats van warmte af te geven, produceert de Vaperior waterdamp en LED-vlammen om een rustgevende en verfrissende sfeer te creëren. Daarnaast is er de optie om de Pureflames Real Logs erbij te bestellen, om de haard om te toveren naar de looks van een echte open haard. De Pureflames Real Logs zijn echte verbrande houtstammen welke speciaal gemaakt zijn voor dit systeem.