Bezoek een specialist in de regio
Roet- en geurvrij, geen rookkanaal
Duurzame haardoplossingen
2 jaar garantie op alle haarden
Bezoek een specialist in de regio
Roet- en geurvrij, geen rookkanaal
Duurzame haardoplossingen
2 jaar garantie op alle haarden
 • Bezoek een specialist in de regio
 • Roet- en geurvrij, geen rookkanaal
 • Duurzame haardoplossingen
 • 2 jaar garantie op alle haarden

Automatic brander

Betaalbare automatische bio-ethanol branders voor elke woonsituatie. Verkrijgbaar in maten variërend van 70 cm tot 250 cm en op afstand te bedienen. In combinatie met de hoogwaardige matzwart poedercoat afwerking en eenvoudige installatie is deze haard uitstekend voor appartementen en moderne woningen. Ontdek de mogelijkheden van écht vuur zonder rookkanaal.

Intelligente haardoplossing

Met de AEVB-technologie (Automatic Ethanol Vapour Burning) wordt bio-ethanol vloeistof verdampt. Het grootste deel van de bio-ethanol vloeistof blijft koud in een aparte tank, waardoor de bio-ethanol vloeistof niet brandt - uitsluitend de dampen van bio-ethanol vloeistof. Dit zorgt voor een strak en stabiel vlammenspel. In tegenstelling tot manuele branders zorgt dit voor een uiterst veilige verbranding en elimineert het locksysteem en de bijgeleverde bijvulpomp de kans op morsen volledig. De combinatie van het reguleren van het vlammenspel tot vijf vlamhoogtes voor warmteafgifte en het verlagen van bio-ethanol verbruik, maakt de Automatic brander uitstekend voor alle interieursituaties.

 • Hittebestendige installatie

  Voor kastenwanden, roomdividers, hoekopstellingen of andere interieurconcepten kunnen de Automatic branders met kant-en-klare thermoboxen worden geleverd.

 • Elk vuurzicht mogelijk

  Thermoboxen zijn verkrijgbaar in vooraanzicht, zij-aanzichten (links of rechts), driezijdig, doorkijk (tunnel) of als roomdivider. Met afmetingen tot 270 cm geschikt voor elk meubelconcept.

Uiterst eenvoudige bediening

Op het Lcd-scherm wordt getoond wanneer het toestel actief is, wat de (resterende) hoeveelheid bio-ethanol vloeistof is en op welke vlamhoogte de brander staat. De rechterklep kan uitsluitend geopend worden voor het bijvullen van bio-ethanol vloeistof wanneer het toestel niet is geactiveerd. Op het Lcd-scherm wordt dan getoond hoeveel bio-ethanol vloeistof er wordt gevuld en geeft aan wanneer het toestel voldoende bio-ethanol vloeistof bevat. Wanneer het toestel wordt geactiveerd, wordt een locksysteem op de bijvulklep geactiveerd.

 • Eenvoudig bijvullen

  De geïntegreerde bio-ethanol tank wordt handmatig gevuld via de opening achter de klep rechtsboven op het toestel. Op het Lcd-scherm wordt tijdens het vullen aangegeven wanneer de tank vol zit, waarna de tank gesloten kan worden. Tijdens activatie van het toestel wordt het locksysteem geactiveerd.

 • Vuur in een handomdraai

  Net als bij gashaarden kunnen Automatic branders eenvoudig worden geactiveerd met de bijgeleverde afstandsbediening. Geniet binnen enkele minuten van de warmte en sfeer van vuur.

Voor interieur specialisten

Vraag een gratis dealeraccount aan en wordt exclusief verdeler in uw regio.