• Zakelijke showroom in Culemborg
  • Roet- en rookvrij, geen rookkanaal
  • Duurzame haardoplossingen
  • Distributiecentrum in Alkmaar

Advanced Fires

Elektrisch vuur zoals u dit nog niet eerder hebt meegemaakt. De realistische echte verbrande houtstammen als decoratie met het gemak van een app, personaliseer u onze nieuwe generatie E-haarden naar eigen wensen binnen een handomdraai. Ongeëvenaard vuurbeeld, uitgerust met de nieuwste technologieën anno 2024.

De nieuwste technologieën 

Onze elektrische systemen maken gebruik van de nieuwste LED-technieken welke realistische vlammen creëren voor een prachtig vuurbeeld. Volledig aanpasbare vlammen in elke kleur en helderheid, inschakelbare up-down verlichting en instelbare onderbed verlichting om de juiste stemming te zetten. Door gebruik te maken van deze nieuwste LED-techniek, kunnen er meer dan 1.000 verschillende kleurcombinaties gemaakt worden in het vlambeeld.

Pureflames Real Logs

Elke deluxe real log is uniek. Elke stam is met de hand gemaakt van echte houtstammen, hierdoor kunnen wij een ongeëvenaard realistisch brandstofbed creëren. De stammen zijn op de meest natuurgetrouwe manier op een vuurbed van schors, twijgen en boomstamresten neergelegd om zo een authentieke haard uit te stralen. Om de houtstammen een authentieke uitstraling te geven wordt elke stam met de hand geschroeid en verkoold. Zo wordt er een authentieke uitstraling meegegeven met de haard waardoor de haard bijna niet meer van een echte haard te onderscheiden is.

Multi inzetbaar, in te bouwen als front, hoek- en driezijdige haard

De Widescreen Panoramische haard heeft meerdere installatievarianten, waardoor deze eenvoudig kan worden aangepast aan een enkelzijdige haard (vooraanzicht), een 2-zijdige haard (vooraanzicht en één zijaanzicht als linkerhoek of rechterhoek) of een 3-zijdige haard (vooraanzicht en twee zijaanzichten). De haarden worden standaard geleverd met 2 stalen zijpanelen welke af te schroeven zijn om zo het vuurzicht aan te passen. Verkrijgbaar in zes verschillende maten, 750 mm breed, 1000 mm breed, 1300 mm breed, 1500 mm breed, 1800 mm breed en 2000mm breed. Deze formaten geven u de flexibiliteit om de meest geschikte haard te kiezen die past binnen uw situatie.

Gebruiksvriendelijke App

Met één druk op de knop verandert u de stemming in uw ruimte met uw haard. Denk aan verschillende kleur settings, heerlijke bijverwarming middels de ingebouwde verwarmingsfunctie (tot 2.000 W) of de helderheidsaanpassingen om de scherpte van het vlambeeld aan te passen. Wilt u de haard koppelen aan uw smart home systeem? Geen probleem. De haarden zijn smart home ready, waardoor het direct geïntegreerd kan worden in uw slimme huis.

Panoramic

“Een complete serie voor elke inbouw situatie”

De Panoramic Serie is verkrijgbaar in de maatvoeringen 750mm, 1000mm, 1300mm, 1500mm, 1800mm én 2000mm. Een complete gamma, welke inspeelt op verschillende trends. Bouw de haard in een cinewall, tv kast of tv dressoir.

Voor haard- en interieurspecialisten

Vraag een dealeraccount aan en word exclusief verdeler in uw regio.